Banckagatan Matbord

IMG_0075.JPG
IMG_0071.JPG
IMG_0075.JPG
IMG_0071.JPG

Banckagatan Matbord

from 14,000.00

Söker ni ett vackert träbord men hittar inte rätt mått eller design? Kontakta oss för att måttbeställa matbord i ek eller ask!

Tillverkat av den livfulla C-kvaliteten av träslagen Ask eller Ek gör matbordet Banckagatan till en karaktärsfull möbel i hemmet. Träslagen är varsamt utvalda och sorterade inför stavlimmningen av vår skickliga hantverkare som ger en slutprodukt med ett unikt utseende av högsta kvalitet.

Vill du veta mer? Scrolla längre ner på sidan för mer information eller kontakta oss!

Storlek:
Färg:
Quantity:
Skicka förfrågan

Bra att veta:

  • Våra träbord går att få i en mängd olika designer och former. Hos oss kan ni måttbeställa matbord!
  • Det finns möjlighet att beställa iläggsskivor till Banckagatan Matbord.
  • Beroende på vilket finish ni väljer på bordet så rekommenderar vi att ni behandlar bordet med jämna mellanrum (gäller ej vax-finish).
  • Vid köp av våra träbord så kommer vi att kontakta er för att gå igenom de olika alternativen för att kunna försäkra oss om att ni får det mest passande alternativet för er.
  • Höjden är valfri och kostar inget extra att måttbeställa. Standardhöjden för våra matbord är 75cm. Om ni önskar annan höjd än standard så kan ni antingen fylla i formuläret vid betalning eller maila oss efter er beställning.
  • Tjockleken på skivan är som standard på detta bord 20-24mm men går att få upp till 40-43mm om så önskas.
  • Kanterna längs med hela bordet kan ni välja om ni vill ha fasade enligt bilderna, med en rundad fasning eller utan fasning.
  • Varje träbord är unikt. Det finns tre olika sorteringar av träslagen som ni kan välja mellan. Läs mer om det fantastiskt vackra naturmaterialet här.

 

Produkten har varit i produktion sedan 2016

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Generellt sett så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta bekvämt vid ett matbord. Vanliga mått på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar variera mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta som önskas. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att ni själva mäter och provar om ni är osäkra.

130x70 (4 personer bekvämt, 6 personer trångt)

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

180x90 (6 personer bekvämt, max 8)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, max 10)

Kontakta oss om ni önskar mindre eller större storlekar