Matrosstigen Matbord

Matrosstigen en skiva.jpg
Matrosstigen Matbord i Marmor.jpg
Matrosstigen en skiva.jpg
Matrosstigen Matbord i Marmor.jpg

Matrosstigen Matbord

from 9,800.00

Söker ni ett matbord i specifika mått? Kontakta oss om ni vill måttbeställa marmorbord

Ett socialt bord med en kraftig stomme tillverkad av svartstål som sedan pulverlackeras i valfri färg för en hög kvalitet. Marmorn bjuder in till en exklusiv känsla i hemmet.

Längs ner på sidan hittar ni bland annat tips om ni är osäkra på vilken storlek ni ska välja!

Färg underrede:
Storlek:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vi tar gärna emot måttbeställningar! Våra marmorbord går att få i en mängd olika designer och former. Hör av er om ni inte hittar vad ni söker.
  • Vi rekommenderar att ni impregerar matbord med marmorskiva. Hos oss kan ni köpa Steinfix 100 Nano-impregnering.
  • Efter ett köp av våra matbord så kontaktar vi er för att gå igenom de olika alternativen för att kunna försäkra er om att ni får det mest passande. Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkomna att kontakta oss innan ert köp!
  • Vi låter dig bestämma vilken höjd bordet ska ha. Om inget anges så utgår vi från standardhöjd 75cm.
  • Vi kan pulverlackera våra bord i fler färger än de angivna, kontakta oss om ni har speciella önskemål.
  • Matrosstigen Matbord har som standard en matt marmorskiva. Om en polerad yta önskas så kan ni meddela oss. Här kan ni läsa varför vi rekommenderar vi en matt yta för matbord.
  • Underredena till Matrosstigen Matbord görs vanligtvis av 40x30, 50x40, 60x40 eller 80x40mm fyrkantsrör profiler i svartstål som sedan pulverlackeras i önskad färg. Profilernas dimensioner kan dock komma att justeras beroende på bordets storlek men de görs vanligtvis ej i mindre än 40x30mm.
  • Varje marmorbord är unikt. Läs gärna mer om det fantastiskt vackra och exklusiva naturmaterialet här.
  • Visste du att Carraramarmor var en helt vit kalksten för ca 180 miljoner år sedan? Den har med tiden utsatts för extrema tryck och temperaturer som förorenat stenen - vad vi idag kallar för ådringar.

Produkten har varit i produktion sedan 2016

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Generellt sett så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta bekvämt vid ett matbord. Vanliga mått på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar vara mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta man önskar. För Matrosstigen Matbord så rekommenderar vi dock att man istället räknar ca 70cm med person längs med långsidorna om man önskar standard överhäng på 10cm på vardera sida. Om benen däremot placeras längst ut (utan något överhäng) så kan ni räkna med 60cm i bredd förutsatt att stolarna inte är väldigt breda så att de fortfarande går att skjuta in. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att ni själva mäter och provar om ni är osäkra.

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, 10 personer lite trängre)

Kontakta oss om ni önskar större storlekar