Varvsgatan Matbord

Matbord i svart marmor
Matbord+med+svart+marmor.jpg
Marmormatbord Vikens Hantverkeri.JPEG
Form skiva.jpg
Matbord i marmor med vacker form.jpg
attachment_180821013800 (1).jpg
Matbord i svart marmor
Matbord+med+svart+marmor.jpg
Marmormatbord Vikens Hantverkeri.JPEG
Form skiva.jpg
Matbord i marmor med vacker form.jpg
attachment_180821013800 (1).jpg

Varvsgatan Matbord

from 10,700.00

Söker ni specifika mått på ert matbord? Kontakta oss för er måttbeställning av matbord här

Varvsgatan Matbord med dess rundade form runt om hela skivan (se ritningen bland bilderna) ger en fantastiskt mjuk känsla i hemmet. En blandning av former och vinklar ger ett intressant intryck och blir en samlingspunkt för sociala tillställningar i hemmet,

Lite längre ner finner ni ytterligare information om detta matbord

Färg underrede:
Storlek:
Marmorsort:
Form på skiva:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vi tar gärna emot måttbeställningar! Våra marmorbord går att få i en mängd olika designer och former. Hör av er om ni inte hittar vad ni söker.

  • Det rekommenderas att marmorbord impregneras. Vi säljer Steinfix 100 Nano-impregnering.

  • Om du har några frågor om mått, alternativ av marmor eller liknande så får ni väldigt gärna kontakta oss!

  • Våra matbord har en standardhöjd som är 75cm men du kan utan någon extra kostnad välja den höjd som passar dig bäst. Om du önskar annan höjd än standard så kan du antingen fylla i formuläret vid betalning eller maila oss efter er beställning.

  • Standardfärgerna på våra underreden är svart och vitt men det finns en mängd andra färger att välja mellan - kontakta oss för mer information.

  • Som standard rekommenderar vi en matt yta på marmorn för Strandlyckevägen Matbord. Om en polerad yta önskas så kan ni meddela oss. Här kan ni läsa varför vi rekommenderar vi en matt yta för matbord. Om ni däremot väljer en svart marmorskiva så brukar vi vanligtvis göra dem polerade. Kontakta oss om ni vill diskutera detta innan ert köp!

  • Underredena till Varvsgatan Matbord görs vanligtvis av 50x30mm rektangulära profiler i svartstål som sedan pulverlackeras. Vi erhåller oss rätten att justera dimensionerna så att de passar bordets vikt och storlek.

  • Varje marmorbord är unikt. Läs gärna mer om det fantastiskt vackra och exklusiva naturmaterialet här

Produkten har varit i produktion sedan Juni 2018

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Undrar du över hur stort avstånden är mellan benen under bordet - d.v.s får dina stolars plats? Om du vill räkna ut avståndet mellan benen under bordet så kan du ta: bordets längd - 26cm (exempelvis 180 - 26 = 154cm). Eftersom benen på detta matbord har en vinkel så går det ändå att skjuta in stolarna en bit under bordet. 

Generellt så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta och äta bekvämt vid ett matbord. De vanligaste måtten på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar vara mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta man önskar. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att du själv mäter och provar om du är osäker.

130x70 (4 personer bekvämt, 6 personer trångt)

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

180x90 (6 personer bekvämt, 8 personer lite trängre)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, 10 personer lite trängre)

Kontakta oss om du önskar andra mått. Det går även att få större bord