Repslagaregränd Vinställ

Repslagaregränd Vinställ
Vinställ i läder.png
Vinställ design.jpg
Repslagaregränd Vinställ
Repslagaregränd Vinställ
Vinställ i läder.png
Vinställ design.jpg
Repslagaregränd Vinställ

Repslagaregränd Vinställ

995.00

Repslagaregränd Vinställ är en underbar inredningsdetalj som kan hålla fyra av era mest favoriserade vinflaskor eller tidningar - eller varför inte blanda?

Längre ner på sidan finner ni mer detaljerad information om produkten

Färg läder:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vinstället mäter ca 50x12cm när det är uppsatt enligt anvisningarna nedan

  • Repslagaregränd vinställ fästs på väggen med hjälp av en skruv som sitter bakom vardera mässingsdetalj.

  • Kontrollera vilket material väggen är gjort av som ni tänker fästa ert vinställ på. Vi rekommenderar ej att produkten fästs på väggar som enbart är av gipsskivor såvida ni inte vet var reglarna bakom väggen går och kan fästa skruvarna i dem.

  • Följande medföljer för att kunna fästa vinstället: enkla instruktioner, 50x8mm träskruv, T25-torxnyckel till skruven samt plugg ifall det skulle behöva pluggas.

  • Den vita skivan på bilden medföljer ej (den skall enbart föreställa en vägg)

Monteringsanvisningar: Märk upp två punkter på väggen med 10cm avstånd från varandra. Se till att punkterna är helt vågräta så att vinstället hänger rakt när det väl är uppsatt (använd gärna ett vattenpass). Om ni har betongvägg, tegelvägg eller liknande så behöver ni först borra hål (10mm borr). Därefter sätter ni i pluggarna som medföljer och sedan skruvar ni upp vinstället. Om väggen är av trä så behöver ni ej plugga. Vi rekommenderar att vinstället skruvas upp för hand och ej med skruvdragare.

Produkten har varit i produktion sedan 2015