Sjögatan Matbord

Sjögatan Marmorbord Matbord.PNG
Marble table.jpg
Marmorbord Sjögatan Matbord.jpg
Matbord i marmor.jpg
Matbord Marmorskiva.jpg
Sjögatan Marmorbord Matbord.PNG
Marble table.jpg
Marmorbord Sjögatan Matbord.jpg
Matbord i marmor.jpg
Matbord Marmorskiva.jpg

Sjögatan Matbord

from 12,500.00

Söker ni ett matbord men hittar inte rätt mått eller design? Kontakta oss för er måttbeställning

Sjögatan med dess avsmalnade under lutning ben bidrar med en praktisk och tidlös design som du kan låta följa dig genom åren. Njut med vänner och familj vid detta vackra matbord i marmor. Nu behöver du bara fundera på hur ni ska duka innan ni går till bords!

Hur många får plats vid ett matbord? Vi hjälper dig även att välja storlek på matbord. Längre ner på sidan hittar du mer information

Färg underrede:
Storlek:
Marmorsort:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vi tar gärna emot måttbeställningar! Våra marmorbord går att få i en mängd olika designer och former. Hör av er om ni inte hittar vad ni söker.

  • Det rekommenderas att marmorbord impregneras. Vi säljer Steinfix 100 Nano-impregnering.

  • Om du har några frågor om mått, alternativ av marmor eller liknande så får ni väldigt gärna kontakta oss!

  • Våra matbord har en standardhöjd som är 75cm men du kan utan någon extra kostnad välja den höjd som passar dig bäst. Om du önskar annan höjd än standard så kan du antingen fylla i formuläret vid betalning eller maila oss efter er beställning.

  • Standardfärgerna på våra underreden är svart och vitt men det finns en mängd andra färger att välja mellan - kontakta oss för mer information.

  • Som standard rekommenderar vi en matt yta på marmorn för Strandlyckevägen Matbord. Om en polerad yta önskas så kan ni meddela oss. Här kan ni läsa varför vi rekommenderar vi en matt yta för matbord. Om ni däremot väljer en svart marmorskiva så brukar vi vanligtvis göra dem polerade. Kontakta oss om ni vill diskutera detta innan ert köp!

  • Underredena till Varvsgatan Matbord görs vanligtvis av 50x30mm rektangulära profiler i svartstål som sedan pulverlackeras. Vi erhåller oss rätten att justera dimensionerna så att de passar bordets vikt och storlek.

  • Varje marmorbord är unikt. Läs gärna mer om det fantastiskt vackra och exklusiva naturmaterialet här

Produkten har varit i produktion sedan Juni 2018

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Generellt sett så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta och äta bekvämt vid ett matbord. De vanligaste måtten på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar vara mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta man önskar. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att du själv mäter och provar om du är osäker. Om du har väldigt breda stolar så kan det bli problem att få in dem vid ett bord som är 180cm långt, kontakta oss om du är osäker så kan vi hjälpa dig på traven.

130x70 (4 personer bekvämt, 6 personer trångt)

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

180x90 (6 personer bekvämt, 8 personer lite trängre)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, 10 personer lite trängre)

Kontakta oss om du önskar andra mått. Det går även att få större bord