Strandlyckevägen Matbord

Vikens Hantverkeri - Standlyckevägen Matbord
Matbord i marmor.jpg
Vikens Hantverkeri - Standlyckevägen Matbord
Vikens Hantverkeri - Standlyckevägen Matbord
Matbord i marmor.jpg
Vikens Hantverkeri - Standlyckevägen Matbord

Strandlyckevägen Matbord

from 8,500.00

Söker ni ett matbord men hittar inte rätt mått? Kontakta oss för er måttbeställning av matbord här

Strandlyckevägen Matbord i marmor bidrar med en ögonfallande prägel i hemmet. Det nätta underredet möjliggör ett gott nyttjande av bordet storlek såväl ytmässigt som visuellt. Under miljontals år så har naturstenar formats i berggrunden och nu är det dags att välkomna dem in i våra hem!

Scrolla ner en aning för ytterligare information

Färg underrede:
Storlek:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vi tar gärna emot måttbeställningar! Våra marmorbord går att få i en mängd olika designer och former. Hör av er om ni inte hittar vad ni söker.
  • Det rekommenderas att marmorbord impregneras. Vi säljer Steinfix 100 Nano-impregnering.
  • Vid köp av våra matbord så kommer vi att kontakta er för att gå igenom de olika alternativen för att kunna försäkra er om att ni får det mest passande. Ni är självklart välkomna att kontakta oss innan ert köp om ni har eventuella frågor eller funderingar.
  • Höjden är valfri och kostar inget extra att måttbeställa. Standardhöjden för våra matbord är 75cm. Om ni önskar annan höjd än standard så kan ni antingen fylla i formuläret vid betalning eller maila oss efter er beställning.
  • Utöver våra standardfärger på underreden så har vi en mängd andra alternativ.
  • Som standard rekommenderar vi en matt yta på marmorn för Strandlyckevägen Matbord. Om en polerad yta önskas så kan ni meddela oss. Här kan ni läsa varför vi rekommenderar vi en matt yta för matbord.
  • Underredena till Strandlyckevägen Matbord görs vanligtvis av 25x25 eller 30x30mm fyrkantsprofiler i svartstål som sedan pulverlackeras. Profilernas dimensioner kan dock komma att justeras beroende på bordets storlek men det görs ej i mindre än 25x25mm.
  • Varje marmorbord är unikt. Läs gärna mer om det fantastiskt vackra och exklusiva naturmaterialet här.
  • Visste ni exempelvis att Carraramarmor från början var en helt vit kalksten? Under miljontals år har ådringen i stenen uppstått av de extrema tryck och temperaturer som berggrunden blivit utsatt för.

Produkten har varit i produktion sedan 2015

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Generellt sett så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta bekvämt vid ett matbord. Vanliga mått på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar vara mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta man önskar. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att ni själva mäter och provar om ni är osäkra.

130x70 (4 personer bekvämt, 6 personer trångt)

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

180x90 (6 personer bekvämt, 8 personer lite trängre)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, 10 personer lite trängre)

Kontakta oss om ni önskar större storlekar