Vinkelgatan Matbord

IMG_1751.jpg
IMG_1769.JPG
IMG_1771.JPG
IMG_1773.JPG
IMG_1751.jpg
IMG_1769.JPG
IMG_1771.JPG
IMG_1773.JPG

Vinkelgatan Matbord

from 10,700.00

Söker ni ett matbord men hittar inte rätt mått eller design? Kontakta oss för er måttbeställning

Vinkelgatan erbjuder en tidlös design som du kan låta följa dig genom åren. Njut med vänner och familj vid detta vackra matbord i marmor. Nu behöver ni bara fundera på hur ni ska duka innan ni går till bords!

Hur många får plats vid ett matbord? Vi hjälper dig även att välja storlek på matbord. Längre ner på sidan hittar ni mer information

Färg underrede:
Storlek:
Quantity:
Lägg till i varukorgen

Bra att veta:

  • Vi hjälper er gärna med måttbeställning av matbord! Våra marmorbord går att få i en mängd olika designer och former. Hör av er om ni inte hittar vad ni söker.
  • Vi rekommenderar att impregnera marmor för att skydda den vackra naturstenen mot fläckar och missfärgningar.
  • Vid köp av våra matbord så kontaktar vi dig för att gå igenom er beställning och se till att vi möter dina förväntningar av ditt nya, fina matbord.
  • Höjden kan du själva välja, meddela oss bara om du önskar något annat än standard 75cm.
  • Underredena går att få i fler färger än de som går att välja i butiken, hör av er om ni har några speciella önskemål.
  • Våra matbord görs som standard med matt yta på marmorskivan. Om en polerad yta önskas så kan ni meddela oss. Läs varför vi rekommenderar vi en matt yta för matbord.
  • Underredena till Vinkelgatan Matbord görs vanligtvis av 40x30 eller 50x40mm fyrkantsprofiler i svartstål som sedan pulverlackeras. Profilernas dimensioner kan dock komma att justeras beroende efter bordets storlek men de görs vanligtvis ej i mindre än 40x30mm för denna design.
  • Marmorns utseende är unikt, ingen kommer alltså att ha en likadan marmorskiva som dig. Läs mer om varför det är så!
  • Visste du att marmor från början var en vit kalksten som utsatts för extrema tryck och temperaturer i berggrunden? Ådringarna som ger marmorn sitt exklusiva utseende är i själva verket en typ av föroreningar som passerat genom berggrunden under miljontals år.

Produkten har varit i produktion sedan 2017

 

Hur många får plats vid matbordet? Vi hjälper er att välja rätt storlek:

Generellt sett så brukar man räkna med att varje person behöver 60cm i bredd för att kunna sitta bekvämt vid ett matbord. Vanliga mått på matbord där man sitter 3 personer på vardera långsida brukar vara mellan 180x90cm - 220x100cm beroende på hur mycket avställningsyta man önskar. För Vinkelgatan Matbord så rekommenderar vi dock att man istället räknar ca 70cm med person längs med långsidorna för att de inåtgående benen på bordet ej ska hamna alltför mycket i vägen för att stolar ska kunna skjutas in under bordet. Nedan är endast en uppskattning av hur många personer som får plats vid respektive mått under normala förhållanden. Det kan vara möjligt att tränga in fler beroende på stolarnas storlekar osv. Vi rekommenderar att ni själva mäter och provar om ni är osäkra.

OBS! Rekommenderade mått för Vinkelgatan matbord skiljer sig lite från hur man vanligtvis räknar. Här kan ni läsa vilken storlek på matbord som vanligtvis rekommenderas.

140x80cm (4-6 personer bekvämare)

200x90 (6-8 personer bekvämt)

220x100 (8 personer bekvämt, 10 personer lite trängre)

Kontakta oss om ni önskar större storlekar